torsdag 22. september 2011

Svensk Energi - Nordiska branschföreningar: Nya kraftkablar viktigare än någonsi - Mynewsdesk

Svensk Energi - Nordiska branschföreningar: Nya kraftkablar viktigare än någonsi - Mynewsdesk

1 kommentar:

 1. Nedenforstående kommentar ble ikke godtatt av Svensk Energi. Hva er de redd?


  Uttalelsene kommer ikke som noen overraskelse.
  Det er godt kjent at rådgivere og energi bransjen selv holder fast ved gammel tradisjonell tanke. Det er det som gir best resultat på nederste linje.
  Dette er ett narre spill som koster forbrukere av alle tenkbare varer og tjenester svært mye.
  Ja, det koster livet for dem som ingen mat og drikke har.
  Ved å benytte de energi teknikker som er, og kommer innen meget kort tid. Vil verden blitt spart for de alvorligste lidelser på kort og lang sikt. Tar dere ansvaret for at denne utvikling skal få fortsette?

  Kan vanskelig aksepter at bransjen selv ikke vet at morgendagens energi ikke har behov av å transporteres mellom distrikt og land. Morgendagens energi kilder vil produsere elektrisitet og gass i ett lokalt forbruks område. Nett behovet vil kun bli benyttet til ekstraordinært forbruk og som ekstra sikkerhet for levering innen ett begrenset område.

  Hver husstand eller bedrift, vil kunne produsere egen energi dersom de ønsker. Er det det som skremmer bransjen fra å ta inn over seg utviklingen av holdbar energi teknikk.
  De kilder til energi som er nevnt i artikkelen har ingen fremtid. De har vært utgått på dato i fortid, dersom bedre løsninger hadde blitt omtalt i media.
  Benytt deler av spart nett investering til veier og andre transport midler. All transport vil benytte ren elektrisitet eller hydrogen, med råvare fra ferskvann/sjøvann, gravitasjon/antigravitasjon og Etern/Waves slik Nikola Tesla beskriver energi fra det usynlige.

  SvarSlett