fredag 15. oktober 2010

Verdens første selvgående magnet generator + HHO opptil 4000 ggr. innput

http://pesn.com/2010/10/13/9501712_Kanarev_announces_self-running_motor-generator/
Invitasjon til Seminar

Kjære Sirs,

Rektoratet "Academy nanoprocesses og nanoteknologi("Nano Academy") har gleden av å invitere til seminaret "Nye lover er et mikrokosmos - en måte å utvikle nye nanoteknologi, som vil bli avholdt i Krasnodar på 25 til 27 november 2010

Hovedtaler: Professor, Kanarev Philip M..

Emner som vil belyse høyttaleren, samt korte sammendrag slik at du kan se på stedet av Academy of NANO "Akademik"(HTTP: / /www.Akademik.SU. ")" under Seminarer Der kan du se situasjonen på Akademiets mål og strategi , strukturen i Academy of NANO.

Seminaret vil bli holdt direkte i form av levende kommunikasjon i et konferanserom og videokonferanser via Internett-kringkasting på to språk (russisk og engelsk).

Organisasjonen må betale for deltakerne som:

En. For innbyggerne i Russland og SUS-landene:

- I person - 11 800 rubler (inkludert overnatting i 2-sengs komfortable hotellrom og frokost);

- Internett deltakelse - 5000 rubler.

2. For utenlandske statsborgere (unntatt CIS land):

- I person - 730 USD Russiske sentralbanken kursen på betalingstidspunktet;

- Internett deltakelse - $ 500 Russiske sentralbanken valutakursen på betalingstidspunktet.

Programmet for seminaret kan finnes i vedlegg 1.

Å delta på workshopen skal fylle ut søknadsskjemaet deltakeren (vedlegg 2) og send den til arrangementskomiteen ved e-post på:

E-post: orgcom@Akademik.SU


Programmer:

  1. Workshop Program

  2. Søknadsskjema for deltakelse

App.

Alexander Ulyanov

E-post: orgcom@akademik.su

tlf:. +7- (861) -269-95-91

laste ned fullversjonen (med vedlegg 1 og 2)


Kunngjøring av Academy of NANO.

Kunnskap - makten!


Kjære besøkende, "Akademik"!

"The Academy nanoprocesses og nanoteknologi"(kortnavnet"Academy of NANO") er en egen avdeling av innovative bedrifter "non-profit partnerskap "South innovative analytisk center"Ina" (heretter omtalt som - et innovativt selskap "Ina").

Mål og mål, måter å nå dem, samt struktur og charter selskaper er i seksjonen "Om oss" på våre web-portal "Innal" (HTTP: / /www.innal.RU).

Academy of NANO er utviklet for opplæring forskere nanotechnologists ny kunnskap, uten noe som bevisst utvikling av nye nanotenhnology.

Det falt seg slik at de største vitenskapsmenn i vår tid ikke har betalt oppmerksomhet til av stereotypien av vitenskapelig tenkning, som er dannet av kunnskap, er lagt i hodene våre, og starter med skoleårene. Dette bidro til en tro på påliteligheten av teoretisk kunnskap, produsert eminente forgjengere, hvis myndighet effektivt beskytte ulike akademiske grader og utmerkelser, inkludert internasjonale. Siden teorien - det viktigste verktøyet for tolkning av eksperimentelle resultater, forvrenger den feilaktige teorien den fysiske natur av eksperimentet, og automatisk konvertert til en brems av vitenskapelige fremskritt.

Mye av den vitenskapelige prestasjoner av menneskeheten basert på resultatene av eksperimentene oppnås ved prøving og feiling og har ingen konsistent forklaring på deres fysiske eller kjemiske natur. Dette har generert en overflod av vitenskapelig kontroverser i fysikk, kjemi, astrofysikk, i andre vitenskaper. De fleste av dem har akkumulert i kjernefysiske, atom-og molekylfysikk, særlig i seksjoner som optikk, elektrodynamikk og termodynamikk. Alt dette dannet en kraftig brems på den videre utvikling av vitenskapelig kunnskap om verden rundt oss, så vi trenger for miljømessige rehabilitering av planeten vår.

Denne situasjonen hemmet letingen etter årsakene til at motsetningene mellom teoriene og eksperimentelle resultater. Antallet av disse motsetningene er økende som en snøball, og allerede mange har lagt merke til dette og begynte å søke etter en vei ut av den resulterende teoretiske uføret. En analyse av prestasjoner av kritikerne av ukurante teorier viser at de ledende posisjon på dette området tilhører våre andre legen i tekniske vitenskaper, professor Philip Kanarevu Mihailovic. Mer enn 30 år ledet han sin vitenskapelige søken, som kulminerte i monografien "Start et mikrokosmos av fysisk kjemi"i to bind. Dette gjorde ham i stand til å skrive en lærebok "teoretiske grunnlaget for fysikalsk kjemi mikrokosmos"og"Teoreticheschkie nanoteknologi. "

Til rette for utvikling av ny kunnskap om den mikroskopiske verden, formulerte han rundt 1500 spørsmål om struktur og oppførsel, som han skriver, det viktigste innbyggerne i mikrokosmos: ga fotoner, elektroner, protoner, nøytroner, kjerner, atomer, molekyler og klynger, og svar på dem.

Kanarev FM å måle krefter og evnen til å kontrollere påliteligheten av nye lover i mikrokosmos, åpne dem eksperimentelt. Som et resultat av de eksperimentelt bekreftet lover nanoteknologisk prosesser i kaldt kjernefysisk fusjon, plasma, og predplazmennom nizkoampernom vannelektrolyse. Siden det er ingen Nanotech prosess som ikke involverer fotoner, elektroner, protoner, nøytroner, atomkjerner, atomene, molekyler og klynger, den detaljerte struktur og lover for samhandling er identifisert, FM Kanarevym, utvikling av nye nanoprocesses og nanoteknologi er umulig uten en dypere kunnskap om deltakerne i disse prosessene.

Kanarev FM inntil den eneste transportøren av ny kunnskap om mikrokosmos, mange av spissfindigheter at han ennå ikke var publisert, og håpet, med vår hjelp til å formidle dem til deres fremtidige elever.

Derfor er en av de viktigste målene for Academy of NANO er trening en ny generasjon av nanotechnologists ny kunnskap og etablering av vitenskapelige skolen prof.. Kanareva FM, studenter som vil fortsette å oppnå det.

Kanarev FM publiserer resultatene av sin forskning på nettet, og deltar i flere vitenskapelige fora. Antall eksemplarer, hentet fra hans publiserte artikler, pamfletter og bøker beregnet hundretusener. Hvis statistikken er samlet inn fra alle områder og for å oppsummere, så han sikkert ville ha vært verdensledende på denne indikatoren.

Etter å ha lest ovenfor, vil du sannsynligvis enig i at den eneste uavhengige,"Academy of nano" vil fylle et stort gap, tillot folk som ble kalt av staten for å utvikle en av de viktigste områdene av vitenskapelige og teknologiske fremskritt av XXI århundre - nanoteknologi i sine ulike aspekter.

Og nå kort fortelle deg om en person, av hensyn til vitenskapelige resultater som vi har gått til slike ekstraordinære skritt.

De viktigste fortjeneste Philippe Mihailovich Kanareva ligger i det faktum at hanforeslo, formulert og begrunnet den nye lovgivningen i naturvitenskapen -grunnlag for å forstå prosessene på jorda og i området rundt.

Dette, fremfor alt, "The aksiom Unity plass, materie og tid", nye lover Physchemistry mikrokosmos, termo-og elektrodynamikk.

I tillegg til teoretiske utviklingen, som vi allerede har nevnt, mindre viktig er ikke det faktum at Philip M. eksperimentelt bekreftet muligheten for en ny typemiljøvennlig vennlig drivstoff - hydrogen-oksygen blandingen med lite forbruk av energi for å få den fra vannet -baserte nizkoampernogo elektrolyse og pulserende strømkilde, som mer fordelaktig enn bruk av alle typer naturlige hydrokarbon drivstoff - gass, bensin og kull. Det er også viktig at forbrenning av hydrogen-oksygen blandingen produsert kun vanndamp.

Flere detaljer om denne prosessen og gjennomføre sin eksperimentelle fasiliteter, se artiklene "Pulsed Power"og"The fysiske betydningen av kraft og varme"i biblioteket av Academy of NANO" ledd "Artikler" Site "Akademik" (HTTP: / /Akademik.SU).

Men det mest vesentlige prestasjon er hans utvikling av selv-roterende elektrisk generator. Gamle elektrodynamikk benekter rotor elektrisk generator uten ekstern stasjon, og den nye elektrodynamikk, utviklet av prof.. Kanarevym FM, viser hvordan du gjør det. Den første modellen av selv-roterende elektrisk generator, kalt motor-generator MG-1, har allerede blitt testet (se artikkelen med samme navn i "Library av Academy of nano" og artikkelen "Motor-generator MG-1" i "Artikler"). Vi er ennå ikke helt innsett betydningen av denne ideen. Men en slik generator fjerner faktisk spørsmålet om autonome strømkilde hjemme eller en hytte, som rollen som "trigger" av generatoren her er en enkel bil batteri, og videre prosessen med å generere elektrisitet er deg selv. I tillegg kan det tjene som en kilde til mat for nizkoampernogo elektrolysør til å produsere hydrogen-oksygen blandingen av vann, eller rettere sagt av en svak elektrolytt, som for eksempel sjøvann reserver på Jorden som er uuttømmelig. Alt er enkelt og genialt! Og dette er bare begynnelsen.

Men, utarbeidelse av top-notch forskere, nanoteknologi, har avansert kunnskap om lover MicroWorld, M. legger Philip overordnet betydning, og han lovet at hvis vi skaper som en del av Academy of NANO "Forskning og Training Center " med moderne forskning laboratorium, vil det Til tross for sin travle timeplan, er det grunnlag for å undervise nanoprocesses og nanoteknologi. Praktisk aspekt av det samme kurset skal deltakerne være i stand til å utvikle seg i laboratoriet forsknings-og opplæringssenter, i utstyr som de har mest direkte involvert. I løpet av studien vil utvide studentenes vitenskapelige syn, og de vil være i stand til å projisere den fremtidige retningen for nanoteknologi og for å teste dem i et vitenskapelig laboratorium, ty til computing cluster "Ina" (planlagt på parametere av klyngen, se "Om oss" nettportal "Innal" (HTTP: / /www.innal.RU).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar